Vyhrajte s Inspirante.cz jeden z 5 voucherů v hodnotě 890 Kč na pravou thajskou masáž od SAMUI SPA v pražských Letňanech.

Zažijete jedinečnou masáž, kterou zde provádějí rodilé Thajky a Filipínky s bohatou praxí. Techniky thajské masáže se od klasických masáží, které se orientují pouze na svaly a měkké tkáně, liší. Thajská masáž se zaměřuje na celé tělo. Největší působení je soustředěno na svaly nohou, kloubů, chodidel a zad, protože tyto části těla jsou při současném životním stylu nejvíce namáhány. Je využívána při bolesti způsobené špatným držením těla. Regeneruje poškozenou tkáň a vhodná je i při poruchách způsobených stresem.

Vyhrává každá třetí správná odpověď na otázku:

Thajsko je:

a) republika
b) království

Vaše odpovědi pošlete na e-mail soutez@inspirante.cz.forrest.miniserver.cz do 19. září do 23.55 hodin. Vyhrává každá správná třetí odpověď, a to až do vyčerpání voucherů.

Vítěze budeme vzápětí kontaktovat. Ti se pak musejí předem objednat.

Platnost voucheru je do konce října 2018.

Detaily o SAMUI SPA, kde kromě několika typů masáží nabízejí i sauny a vířivky:

http://www.samuispa.cz

Těšíme se na vaše odpovědi.

Redakce magazínu Inspirante.cz

 

Foto: pixabay

Picture of Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!

Udržitelnost a etika skupiny ČEZ