Vyhrajte s Inspirante.cz dárkový poukaz na ošetření pleti s českou značkou přírodní kosmetiky Salvus do studia Andrasa v Jenštejně.

Zkušená kosmetička se bude vaší pleti věnovat 60 minut. Pomůže jí zrelaxovat a také ji prozáří a rozjasní. Kvalitní ošetření, omlazení a hydratace je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže.

Platnost voucheru je do 11. 3. 2019.

Je potřeba se objednat předem na telefonu 777 102 032.

Místo konání: Studio Andrasa, Hradní 192, Jenštejn, PSČ 250 73.

Poukaz pro jednu osobu vyhraje vylosovaný čtenář Inspirante, který napíše na soutez@inspirante.cz.forrest.miniserver.cz e-mail s předmětem SALVUS. Soutěž končí 15. února 2019 ve 23.55 hodin. Vítěze budeme vzápětí kontaktovat.

Detaily o studiu: www.studioandrasa.cz

Těšíme se na vaše odpovědi.

 

Foto: archiv Studia Andrasa

Picture of Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!

Udržitelnost a etika skupiny ČEZ