Hostem online chatu na stránkách Inspirante.cz byl v pátek 22. února od 13 do 14 hodin Tomáš Kofroň, který má na starosti finanční poradnu. Odborníka z Českomoravské stavební spořitelny se můžete ptát na pořízení či rekonstrukci bydlení a další poradenství, které se týká oblastí financí.

A kdo je Tomáš Kofroň?

Tomáš je v poradně Inspirante machr na věci, které se týkají financování bydlení. V médiích a financích se totiž pohybuje přes 20 let, vyzkoušel si obě strany mediální barikády. Posledních pár let má na starosti komunikaci v Českomoravské stavební spořitelně, která s Reveniem úzce spolupracuje od počátku jeho vzniku. Proč ČMSS a Revenium? „Hledali jsme partnera, který má tah na bránu a dokáže něco opravdu změnit,“ říká Tomáš.

Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!