Soutěžte se Stanem proti melanomu a Inspirante.cz o luxusní kosmetiku

Letos se bude konat již třináctý ročník Stanu proti melanomu. Akce začne 6. a 7. května 2019, pokračovat bude 13. května a končit bude 14. května. Vždy od 10 do 18 hodin. A vy můžete letos nejen podstoupit zdarma preventivní vyšetření, ale navíc vyhrát exkluzivní kosmetický balíček!

Letošní vyšetřovací a preventivní akce se koná pod mottem „50 odstínů melanomu“. Chceme upozornit na fakt, že tento nádor na kůži může mít mnoho podob. A jen odborník skutečně pozná, zda se jedná „pouze“ o znaménko či nádor.

Jedním z partnerů Stanu proti melanomu je firma L’Oréal, a protože je mediálním partnerem také náš magazín Inspirante, dohodli jsme se, že pro vás připravíme skvělou soutěž o balíčky kosmetiky La Roche Posay pro citlivou pleť, každý v hodnotě 1000 korun!

Společnost L’Oréal věnovala do soutěže deset balíčků La Roche Posay a CeraveA jeden z nich vyhraje každá třicátá správná odpověď na dvě jednoduché otázky:

  • Ve kterých městech letos stojí Stan proti melanomu?
  • Kolik návštěvníků v loňském roce navštívilo Stan proti melanomu?

Vaše odpovědi pošlete na e-mail soutez@inspirante.cz.forrest.miniserver.cz do 14. května do 23.55 hodin. Balíček vyhrává každá správná třicátá odpověď, a to až do vyčerpání deseti balíčků.
Vítěze budeme kontaktovat nejpozději 25. května 2019.

Pokud chcete malou nápovědu, stačí zabrousit na stránky Stanu proti melanomu.

Těšíme se na vaše odpovědi a hlavně na to, že se ve Stanu proti melanomu potkáme. Prevence totiž není nikdy dost!

Redakce magazínu Inspirante.cz

 

 

Picture of Redakce

Redakce

Magazín Inspirante je zaměřen na žurnalistiku, která nejen upozorňuje na nejrůznější sociální problémy, ale především nabízí řešení a pozitivně motivuje. Na redakci, grafice, provozu i inzerci se podílejí převážně lidé se zdravotním (či jiným) znevýhodněním. Tvoříme střechu informaci v rámci témat, která propojují oblasti zdravotní, sociální a vzdělávací. Baví nás rozmanitý pohled svět a doufáme, že bude s námi bavit i vás. Vznikli jsme jako jeden z projektů neziskové organizace Revenium. Jsme však tady, abychom spolupracovali se všemi neziskovými i ziskovými organizacemi, se všemi lidmi, pro které jsou témata rozmanitosti, inkluze a propojování různých světů důležitá.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!

Udržitelnost a etika skupiny ČEZ