Začala registrace na konferenci INSPO

Jubilejní 20. ročník konference o informačních a komunikačních technologiích pro osoby se specifickými potřebami se uskuteční v sobotu 28. března v Kongresovém centru Praha.

Registraci účastníků konference INSPO 2020 spustilo pořádající BMI sdružení, které nabízí všem, kteří se přihlásí do 15. února, zvýhodněné vstupné.

Platba je požadována předem, při registraci je možné vybrat si platbu kartou, převodem, přes Google Pay nebo na fakturu.

Pokud se někdo nebude moci konference zúčastnit a zruší svoji registraci do 20. března, bude mu celá zaplacená částka vrácena. V případě pozdějšího odhlášení dostane nazpět poloviční částku.

Systém umožňuje zvýhodnit účastníky, kteří se zaregistrují a zaplatí v předstihu. Až do 15. února je cena vstupenky 500 korun, účastníci s průkazem ZTP, ZTP/P a TP a jejich osobní asistenti zaplatí jen 250 korun. Od 16. února se cena vstupenek zvedne na 600/300 korun.

Další informace k registraci a odkaz na registrační formulář najdou zájemci na inspo.cz/registrace.

Bohatý program s řadou novinek

Největší a nejvýznamnější konference tohoto zaměření v Česku představí nejnovější tuzemské i zahraniční aplikace, programy a pomůcky usnadňující život lidem s různým zdravotním postižením.

Vedle 24 přednášek nabídne účastníkům k seznámení či vyzkoušení širokou škálu pomůcek, aplikací a projektů, které předvedou více než tři desítky vystavovatelů.

Odpoledne bude jednání konference rozděleno do tří sekcí. První se zaměří na přístupnost webu a mobilních aplikací, druhá na využití informačních technologií při vzdělávání a zaměstnávání osob se zdravotním postižením a třetí na technologie pro neslyšící uživatele.

Na konferenci budou také vyhlášeny výsledky Ceny ČSOB Internet a můj handicap. Informace jsou na inspo.cz/cena-csob. Uzávěrka přihlášek je 16. února 2020.

Podrobný program konference najdete na inspo.cz/inspo-2020.

Partneři konference

Generálním partnerem konference INSPO je již sedmým rokem Nadace Vodafone, která dlouhodobě podporuje využívání technologií pro lidi se speciálními potřebami. Partnery INSPO 2020 jsou Autocont, ČSOB, Microsoft, Skupina ČEZ, Teiresiás a Vojenská zdravotní pojišťovna. Mediálními partnery jsou ČTK Protext, portál Helpnet a Inspirante.cz. Konferenci pořádá BMI sdružení, z.s., s pomocí spolku Křižovatka.cz.


INSPO 2020

Kde a kdy: Kongresové centrum Praha, v sobotu 28. března 2020

Program:

8.00–10.00 prezence a prohlídka expozic

10.00–12.30 jednání v plénu

12.30–14.00 oběd, prohlídka expozic

14.00–16.00 jednání v sekcích

Sekce Přístupnost nejen webu 

Sekce Využití ICT při vzdělávání a zaměstnávání osob se zdravotním postižením 

Sekce ICT pro osoby se sluchovým postižením

Na konferenci je nutno se předem zaregistrovat prostřednictvím tohoto REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE, jehož součástí je i nabídka několika možných způsobů platby.

Více o registraci: inspo.cz/registrace

Web: inspo.cz

Facebook: facebook.com/inspo.cz/

 

Foto: archiv konference

Picture of Marie Zemanová

Marie Zemanová

Její sloupek #za-zrak jste mohli v magazínu Inspirante číst od roku 2019. Ve stejnojmenném blogu informuje o životě bez zraku v souvislostech i na Facebooku. Po letech v médiích se nyní v sociálním podniku Spolu s vámi věnuje PR a lektoruje na workshopech o zrakovém handicapu.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!

Udržitelnost a etika skupiny ČEZ