Kdo chce přidat ruku k dílu, nechť si napíše do kalendáře 19. května Zámek HLUBOŠ!

Nezisková organizace Revenium dostala možnost pomáhat majitelům zámku Hluboš na Příbramsku se záměrem během několika let vytvořit fungující sociální podnik, v němž najdou práci lidé se zdravotním a jiným znevýhodněním.

Co vše bude jeho součástí? Bude toho hodně, ale jsme na začátku. Snad jen ochutnávka: chystáme na Hluboši vlastní výrobu i netradiční služby – od výroby lahůdek, přes originální výstavu až po zámecké svatby pro lidi se zdravotním postižením (a další a další).

Teď je nezbytně nutné zámek a zahradu připravit na rekonstrukci, prostě udělat velký jarní úklid! Pojďte nám pomoct a seznámit se s lidmi z Revenia, organizace, pro kterou je důležité, aby si všichni lidé bez ohledu na svůj (nejen) zdravotní handicap mohli plnit své profesní i životní sny.

Před 9. hodinou ranní naběhneme s přípravami (nářadí, voda, svačinky…) a během dopoledne se na vše společně vrhneme!

Abychom věděli, kolik všeho nachystat, prosíme o “registraci” do 10. května na e-mail hana.potmesilova@revenium.cz. Podrobnosti o velké úklidové akci na zámku najdete také na facebookovém profilu neziskové organizace Revenium.

P.S. Nebojte se, hlady nezhyneme – svačinky budou!

„Účastí na dobrovolnické akci na zámku Hluboš souhlasím s pořízením a využití fotodokumentace, na které mohu být zachycen, k propagaci projektu Hluboš a organizace Revenium.“

 

Fota: Jakub Koucký, archiv Revenia

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] k nám také podnět spolupodílet se na vzniku školy. Vzít si na povel projekt obrovského zámku Hluboš, který budeme moci připravit od A až do Z podle toho, kam […]

trackback

[…] z jejich prodeje chce Revenium vrátit život jedinečnému prostoru středočeského zámku Hluboš, které bylo prvním sídlem prezidenta Tomáše G. Masaryka. Cílem je otevřít areál zpět […]

Hana Potměšilová

Hana Potměšilová

Výrazná osobnost českého neziskového prostoru je jednou z největších odbornic na zaměstnávání osob se zdravotním postižením v Česku. Hana je předsedkyní představenstva zapsaného spolku Revenium a jedna z Top žen veřejné sféry, ankety Hospodářských novin v letech 2015 a 2016. Je vdaná, má dvě děti, ráda jezdí na koni a miluje svou zahradu.

Další články

Podpořte nás

Náš účet je:
115-5689490267/0100

Vězte, že veškeré finance půjdou na rozvoj projektů, které pomáhají lidem se znevýhodněním plnit si kariérní a životní sny. Inspirante je jedním z nich!